Binnen: 2X Bart van Bekhoven, model Witlam in off-black schapenleer, nieuwstaat! Zie tweedehands fauteuils

Email:

info@armschaap.nl

Tel. 0031645544666

Dordrecht

 

ArmSchaap is alleen open op afspraak, want er zijn geen vaste openingstijden. Ook 's avonds en in het weekend zijn er mogelijkheden om langs te komen. In het weekend meestal alleen op zaterdag! Bel aub voor een afspraak. Bel 0031645544666, ook bij vragen!

 

Vervoersproblemen? Vraag naar de mogelijkheden

 

 

Armschaap is alleen open op afspraak! Altijd mogelijkheden op zaterdag. Bel voor een afspraak en voor het adres, zodat u niet voor een dichte deur staat!

 

 

Volledig gerenoveerde Bart van Bekhoven, model Witlam. Zeer mooi patine! Los kussen, geen nagels en zwarte biezen. Poten in zwart leer ingepakt. Zeer mooi patine! Nu 1 exemplaar beschikbaar. Bijzondere vormgeving, zoals altijd bij Bart van Bekhoven!

Hoogte 89 cm, breedte 96 cm, zithoogte 45 cm en zitdiepte 56 cm

Prijs op aanvraag

 

 

Weer binnen! Volledig nieuwe schapenleren cognac-kleurige Joris Adam clubfauteuils. Afgewerkt met nagels rondom en een vast kussen. Zeer mooi patine!

Hoogte 75 cm, breedte 82 cm, zithoogte 43 cm en zitdiepte 53 cm

Vaste prijs €895,- per fauteuil

 

 

Deze Lounge Atelier Noa fauteuil is volledig nieuw! Volledig nieuw in de Lounge Atelier collectie. Nu dus ook bij Armschaap leverbaar! Afgewerkt met een los zitkussen, zwarte bies. Het betreft een draaifauteuil met een, op elk gewenste hoogte te hangen hoofdkussentje, wat er ook af kan. Prachtig vormgegeven, gebaseerd op de jaren '50 en '60. Retro dus, en ook nog met een zeldzaam mooi patine!

Hoogte 110 cm, breedte 85 cm, zithoogte 44 cm en zitdiepte 51 cm

Prijs op aanvraag

Deze Lounge Atelier Amsterdam is volledig nieuw! Afgewerkt met een los kussen en zwarte bies. Prachtig vormgegeven, prachtig afgewerkt en een zeldzaam mooi patine! Afgewerkt helemaal zonder nagels! Eenmalig in het aanbod! Slechts 1 exemplaar beschikbaar.

Hoogte 74 cm, breedte 79 cm, zithoogte 42 cm en zitdiepte 49 cm

Prijs €1400,-

Deze Lounge Atelier Marseille is volledig nieuw! Uit de zeer mooie serie Siege Antique van Lounge Atelier. Afgewerkt met een los kussen, zwarte bies en mooie houten omlijsting. Prachtig vormgegeven, prachtig afgewerkt en een zeldzaam mooi patine!

Hoogte 95 cm, breedte 90 cm, zithoogte 45 cm en zitdiepte 54 cm

Prijs €1250,-

De allerlaatste en volledig nieuwe Lounge Atelier Toulouse in schapenleer uitgevoerd. Met los kussen, zwarte biezen en met houten omlijsting afgewerkt. Uniek vormgegeven in art-deco stijl. Waanzinnig mooi patine!

Hoogte 91 cm, breedte 74 cm, zithoogte 45 cm en zitdiepte 53 cm

Prijs op aanvraag

 

2X Volledig nieuwe stoelen/ kleinere en hoge fauteuils. Gemaakt door het topmerk Lounge Atelier. Mooi om de eettafelstoelen aan te vullen. Mooi als fauteuiltje voor een oudere. Gezien de hoge zit makkelijk bij het opstaan. Mooi als bureaustoel. Dus zeer multifunctioneel.

Hoogte 96 cm, breedte 61 cm, zithoogte 49 cm en zitdiepte 43 cm

VASTE PRIJS €490,- per fauteuil (of €900,- voor het stel!)

 

Hierboven de Charel van Bart van Bekhoven. Van de kale romp af geheel opnieuw opgebouwd in het atelier van Bart van Bekhoven. Dus eigenlijk geheel nieuw.

Hoogte 77 cm, breedte 75 cm, zithoogte 45 cm en zitdiepte 52 cm

Prijs op aanvraag

Zie ook de pagina: te koop tweedehands schapenleren stoelen en fauteuils!

 

 

 

 

 

 

 

 

YourCompany.Com © 2003 • Privacy Policy • Terms Of Use

Boven: Tweedehands maar in nieuwstaat en van het topmerk Lounge Atelier! Zie pagina tweedehands fauteuils

Beschikbaar: In zeer goede staat verkerende Lounge Atelier. Zie pagina tweedehands fauteuils.