Email:

info@armschaap.nl

Tel. 0031645544666

Dordrecht

 

ArmSchaap is open op afspraak. Ook 's avonds en in het weekend. In het weekend meestal allelenop zaterdag! Mogelijkheden binnen en buiten winkeltijden.

                            

Komt u gerust vrijblijvend kijken.

Bel svp voor een afspraak. Bel 0031645544666

 

Vervoersproblemen? Vraag naar de mogelijkheden

 

Onderhoud

Onderhoud schapenleren meubelen

Allereerst: uw meubelen nooit vochtig afnemen! 

De meeste schapenleren meubelen worden eerst gepatineerd  en daarna in de was gezet. Hierdoor blijft de structuur van het leer open en kun je het leer blijven voeden met was. Gebruik hiervoor echter wel de juiste was. De door ons gebruikte kleurbehoudende bijenwas wordt het beste opgenomen door het leer.

De zitting en de armleuningen kunnen het best maandelijks in de was worden gezet. De rest van de stoel twee maal per jaar of vaker als dit nodig is. Dit is afhankelijk van de plaats waar de stoel staat, bijvoorbeeld een plaats in direkt zonlicht of bij een (open) haard zorgen voor snellere uitdroging.

 

Gebruiksaanwijzing:

Gebruik altijd katoenen doeken! Breng al draaiend de was aan. Wacht een half uur tot een uur. Daarna met een schone zachte katoenen doek cirkelgewijs zacht uitwrijven. Als het leer nog schraal aanvoelt dan een tweede keer in de was zetten. Indien nodig, dit herhalen totdat het leer soepel en glad aanvoelt.

Draag wel handschoenen bij het aanbrengen van de was!

Goede was is bij ons verkrijgbaar. Bij aanschaf van een fauteuil of bank krijgt u het onderhoudsmiddel mee.

U kunt ook potten was bij ons komen ophalen.

YourCompany.Com © 2003 • Privacy Policy • Terms Of Use