Email:

info@armschaap.nl

Tel. 0031645544666

Dordrecht

 

ArmSchaap is alleen open op afspraak, want er zijn geen vaste openingstijden. Ook 's avonds en in het weekend zijn er mogelijkheden om langs te komen. In het weekend meestal alleen open op zaterdag! Bel aub voor een afspraak. Bel 0031645544666

 

Vervoersproblemen? Vraag naar de mogelijkheden

 

Bart van Bekhoven 2,5 zits bank I(z)gs! Zie pagina: te koop banken/ hockers

Schapenleren Lounge Atelier Denver 2,5 zits bank beschikbaar! Zie pagina te koop banken/hockers

Dit is Noa van Lounge Atelier, volledig nieuw!

Zie pagina 100% nieuw voor meer informatie

Beschikbaar! Zeer grote Bart van Bekhoven bank (3,5 meter). Niet in Dordrecht maar in Oosterhout! Bel 0637438684, Joey.

Schapenleren clubfauteuilstel in zeer goede staat!

Slechts minimale oppervlakkige gebruikssporen in de vorm van verkleuring. Mooi patine! Afgewerkt met nagels rondom en losse kussens.

Hoogte 76 cm, breedte 82 cm, zithoogte 44 cm en zitdiepte 52 cm

Vraagprijs €1100,- voor het stel

Stel schapenleren oorfauteuils in goede staat. Meer informatie volgt zsm

Hoogte cm, breedte cm, zithoogte cm, zitdiepte cm

Vraagprijs €1050,- voor het stel

Grote schapenleren oorfauteuil model Londen, van het topmerk Lounge Atelier, in goede gebruikte staat. Oppervlakkige gebruikssporen aanwezig. Los kussen, zwarte bies. Bijzonder afgewerkte (voor)poten. Mooi patine!

Hoogte 113 cm, breedte 88 cm, zithoogte 46 cm, zitdiepte 54 cm

Vraagprijs €750,-

Mooie Chesterfield-stijl schapenleren clubfauteuil, enkel oppervlakkig voorzien van gebruikssporen. Voorzien van nagels langs de armstijlen en van een vast kussen. Zeer mooie uitstraling!

Hoogte 81 cm, breedte 81 cm, zithoogte 41 cm, zitdiepte 52 cm

Vraagprijs €550,-

Mooi geleefde fauteuil, in Art-deco stijl, voorzien van leef- en gebruikssporen. In ongepoetste staat, omdat er ook vraag is naar de meer stoere schapenleren fauteuils. Ook mooi voor projectinrichting. Stoer in een kledingzaak!

Hoogte 90 cm, breedte 71 cm, zithoogte 42 cm, zitdiepte 55 cm

Vraagprijs €320,-

Mooi geleefde oorfauteuil, voorzien van leef- en gebruikssporen. In ongepoetste staat, omdat er ook vraag is naar stoere schapenleren fauteuils. Ook mooi voor projectinrichting. Stoer in een kledingzaak! Zeer mooi patine!

Hoogte 98 cm, breedte 86 cm, zithoogte 41 cm, zitdiepte 50 cm

Vraagprijs €350,-

Een prachtig stel oorfauteuils. Eenmaal echt groot en eenmaal minder groot. Afgewerkt met nagels rondom, en vaste kussens. Zeer mooi patine! Hooguit zeer oppervlakkige gebruikssporen op de grootste fauteuil.

Grote oorfauteuil: Hoogte 107 cm, breedte 92 cm, zithoogte 45 cm, zitdiepte 58 cm

Kleine oorfauteuil: Hoogte 98 cm, breedte 86 cm, zithoogte 42 cm, zitdiepte 50 cm

Vraagprijs €1300,- voor het stel, of €650,- per stuk

Een stel Lounge Atelier Michel, beide in nieuwstaat en eenmaal voorzien van een nieuw kussen. Afgewerkt met nagels, zwarte biezen en een los kussen. Zeer mooi patine! Let op de mooie afwerking aan de zijkant. Hooguit minimale en zeer oppervlakkige gebruikssporen.

Hoogte 88 cm, breedte 79 cm, zithoogte 43 cm, zitdiepte 51 cm

Vraagprijs €1650,- voor het stel

Een mooi geleefde schapenleren Joris Adam voorzien van oppervlakkige gebruikssporen en een zeer mooi patine! Vast kussen en nagels rondom.

Hoogte 77 cm, breedte 82 cm, zithoogte 42 cm en zitdiepte 48 cm

Vraagprijs €500,-

Foto's uit mijn foto archief. Wel binnen maar nog niet gefotografeerd.

2X Bart van Bekhoven Charell. Beide in (zeer) goede staat. Beide met een vernieuwd zitkussen. Afgewerkt met losse kussens, zwarte biezen, met zwart leer omklede poten. Zoals altijd zeer mooi patine bij Bart van Bekhoven en bijzondere vormgeving!

Juiste foto's volgen zsm.

Hoogte 76 cm, breedte 75 cm, zithoogte 44 cm en zitdiepte 51 cm

Vraagprijs €2500,- voor het stel

Een clubfauteuil van schapenleer. In een goede gebruikte staat en met een zeer mooi patine! Gebruikssporen zijn oppervlakkig aanwezig. Is afgewerkt met nagels langs de voorstijlen en met een vast kussen.

Hoogte 80 cm, breedte 77 cm, zithoogte 41 cm, zitdiepte 57 cm

Vraagprijs €490,-

 

2X Lounge Atelier Denver schapenleren fauteuils in een zeer goede staat. Er is ook binnen een 2,5 zits LA Denver bank. Zijn vallen afgewerkt met losse kussens en zwarte bies. Zonder nagels. Hebben een hoge zit!

Fauteuils: Hoogte 89 cm, breedte 72 cm, zithoogte 47 cm en zitdiepte 51 cm

Vraagprijs €1550,- voor het stel fauteuils

Informatie over de bank vindt u op de pagina te koop banken hockers

Bart van Bekhoven Cocoon en Charel. Beide in (zeer) goede staat! Niet tot nauwelijks en slechts zeer oppervlakkige gebruikssporen. Geen nagels, losse kussens. Zeer mooi patine!

Cocoon (links) Hoogte 78 cm, breedte 83 cm, zithoogte 45 cm en zitdiepte 56 cm

Charel: (rechts) Hoogte 76 cm, breedte 75 cm, zithoogte 44 cm en zitdiepte 51 cm

Vraagprijs €2500,- voor het stel

 

Een gebruikte Old Classic Leather (voorloper Lounge Atelier) schaapsleren fauteuil, uitgevoerd in Art-deco stijl. Oppervlakkige gebuikssporen aanwezig, wat deze fauteuil extra charme geeft. Nagels alleen langs de rugzijde, zwarte bies en met een los kussen.

Hoogte 97 cm, breedte 86 cm, zithoogte 40 cm en zitdiepte 53 cm

Vraagprijs €520,-

Er is ook een in zeer goede staat verkerend ander exemplaar aanwezig met vernieuwd zitkussen, binnenkort beschikbaar (andere prijs!)

Een in vrijwel nieuwstaat verkerende schapenleren Lounge Atelier fauteuil. Niet tot nauwelijks gebruikssporen! Afgewerkt met zwarte biezen, zonder nagels en los kussen. Prachtig patine!

Hoogte 95 cm, breedte 68 cm, zithoogte 42 cm en zitdiepte 52 cm

Vraagprijs €990,-

Een apart vormgegeven cognackleurige schaapsleren fauteuil, in een mooie staat. Oppervlakkige gebruikssporen op met name 1 armleuning aanwezig in de vorm van craquelé. Los kussen en nagels langs de rugzijde en enkele om de hoeken van de poten.

Hoogte 85 cm, breedte 69 cm, zithoogte 41 cm en zitdiepte 51 cm

Vraagprijs €500,-

 

In zeer goede staat verkerende schapenleren grotere oorfauteuil. Prachtig patine! Los kussen en zonder nagels. Niet tot nauwelijks gebruikssporen aanwezig.

Hoogte 105 cm, breedte 83 cm, zithoogte 45 cm en zitdiepte 54 cm

Vraagprijs €690,-

 

In zeer goede staat verkerende kleinere fauteuil, natuurlijk in schapenleer. Niet tot nauwelijks gebruikssporen. Prachtig patine! Los en ook keerbaar kussen en nagels langs de voorkant. Art-deco-stijl uitgevoerd.

Hoogte 83 cm, breedte 74 cm, zithoogte 40 cm en zitdiepte 50 cm

Vraagprijs €590,-

 

Een zeer mooie schapenleren clubfauteuil in een meer dan mooie staat! Afgewerkt met een los kussen en zonder nagels maar met zwarte biezen.

Hoogte 80 cm, breedte 73 cm, zithoogte 44 cm en zitdiepte 54 cm

Vraagprijs €500,-

 

Stel multifunctionele schapenleren Bart van Bekhoven fauteuils. Te gebruiken voor in de zithoek, maar ook voor de eethoek, een wachtkamer, wat ook. Eventueel 6 stuks verkrijgbaar. Afgewerkt met een vast zitting, met een zwarte bies en met zwart leer omklede poten. Zeer stijlvol! Minimale kattennageltjes aanwezig, maar nauwelijks zichtbaar. Prijs is daarop aangepast!

Hoogte 93 cm, breedte 61 cm, zithoogte 46 cm, zitdiepte 50 cm

Vraagprijs voor een stel €1000,- (6X beschikbaar)

Vraagprijs voor de 6 €2500,-

6 eetkamerstoelen in schapenleer look-alike van rundleer. 5x in zeer goede staat en 1 waarvan het leer op zitting in slechtere staat is. De prijs is hierop aangepast!

Afgewerkt met nagels langs voorzijde en om de zitting. Zeer mooi patine en mooie kleur!

Hoogte 104 cm, zithoogte 47 cm, zitdiepte 47 cm

Vraagprijs €750,- voor de 6 (gaan alleen per 6!)

Stoel van schaapsleer van Bart van Bekhoven. Staat op wieltjes, dus multifunctioneel. In mooi off-black gekleurd. Verkeert in zeer goede staat! Minimale oppervlakkige gebruikssporen aanwezig. Stoel staat op wieltjes. Kan dus achter een bureau, bij de eettafel en ook als extra fauteuiltje gebruikt worden bij veel visite.

Hoogte 86 cm, breedte 61 cm, zithoogte 46 cm, zitdiepte 49 cm

Vraagprijs €420,-

Stel schapenleren fauteuils van Bart van Bekhoven in vrijwel nieuwstaat! De fauteuils zijn in een zogenaamde off-black kleur. Geen gebruikssporen aanwezig. Prachtig patine!

Hoogte 86 cm, breedte 97 cm, zithoogte 45 cm, zitdiepte 56 cm, totale diepte 94 cm

Vraagprijs €2600,- voor het stel

Een mooie en niet al te grote schaapsleren fauteuil in een meer dan mooie staat! Niet tot nauwelijks en slechts zeer oppervlakkige gebruikssporen. Afgewerkt met een los kussen en rondom met nagels. Mooi patine!

Hoogte 82 cm, breedte 75 cm, zithoogte 42 cm en zitdiepte 52 cm

Vraagprijs €500,-

Een mooi kleinere oorfauteuil in een zeer mooie staat! Niet tot nauwelijks gebruikssporen. Afgewerkt met los kussen en met rondom nagels.

Hoogte 91 cm, breedte 76 cm, zithoogte 44 cm en zitdiepte 49 cm

Vraagprijs €520,-

Een voormalig showroommodel oorfauteuil in schapenleer. Afgewerkt met nagels langs de voorstijlen en zwarte biezen langs zij- en achterkant en langs het kussen. Los kussen. Mooi te combineren met de hieronder geplaatste, tevens showroommodel oorfauteuil.

Hoogte 95 cm, breedte 78 cm, zithoogte 45 cm en zitdiepte 52 cm

Vraagprijs €780,-

Een strak wagenwiel fauteuil in schaapsleer. Deze redelijk smalle fauteuil heeft een los kussen en een donkerbruine bies. Weinig en slechts oppervlakkige gebruikssporen. Mooi patine! Aangename zit!

Hoogte 81 cm, breedte 60 cm, zithoogte 43 cm en zitdiepte 54 cm

Vraagprijs €475,-

King's Design clubfauteuil in een zeer goede staat! Niet tot nauwelijks gebruikssporen op deze clubfauteuil. Afgewerkt met zwarte biezen en helemaal zonder nagels.

Hoogte 77 cm, breedte 78 cm, zithoogte 43 cm en zitdiepte 54 cm

Vraagprijs €525,-

Schapenleren fauteuil uitgevoerd in AD-stijl en in een bijzondere off-black kleur. Goede staat! Oppervlakkig cracquele enigszins aanwezig. Afgewerkt met een los en keerbaar kussen (beide zijden goede staat!) Zeer mooi patine! Geen nagels.

Hoogte 78 cm, breedte 67 cm, zithoogte 43 cm en zitdiepte 52 cm

Vraagprijs €490,-

Muylaert schapenleren oorfauteuil, in meer dan goede staat! Minimale en slechts oppervlakkige gebruikssporen. Afgewerkt met een los kussen en nagels rondom. Aangename zit!

Hoogte 94 cm, breedte 77 cm, zithoogte 43 cm en zitdiepte 54 cm

Vraagprijs €490,-

 

Bart van Bekhoven Monet. Vrijwel nieuwstaat, deels gerenoveerd. Afgewerkt met zwart leer omklede poten, zwarte biezen, los kussen. Zoals gebruikelijk bij een Bart van Bekhoven zeer architecturale vormgeving!

Hoogte 90 cm, breedte 78 cm, zithoogte 46 cm en zitdiepte 48 cm

Vraagprijs €1100,-

Eigenwijze retro fauteuil, een schapenleer look alike, in een zeer goede staat! In een dik rundleer uitgevoerd. Minimale en oppervlakkige gebruikssporen op de armleuningen in de vorm van donkere vlekken waar de handen hebben gelegen. Zeer mooi patine, wat niet op de foto uitkomt. Een los en keerbaar, lekker comfortabel kussen!

Hoogte 89 cm, breedte 78 cm, zithoogte 42 cm en zitdiepte 48 cm

Vraagprijs €500,-

 

Van oud hout gemaakte nieuwe pianokruk, voorzien van schapenleren zitting.

Voorzien van hoog-laag constructie. Mooi patine op het hout! Industriele look.

Vaste prijs €225,-

Antieke pianokrukken, gerenoveerd met schapenleer.

Diverse modellen en formaten.

Prijzen van €175,- tot €250,-.

 

 

Zie ook de pagina voor volledig nieuwe schapenleren fauteuils!!! pagina: te koop 100% nieuw

 

6 X Ook aanwezige, volledig nieuwe fauteuils van schapenleer. Zie voor informatie de pagina 100 % nieuwe fauteuils.

YourCompany.Com © 2003 • Privacy Policy • Terms Of Use

Onderstaande fauteuils zijn niet meer aanwezig, maar slechts voorbeelden van combinaties!

Bovenstaande fauteuils zijn niet meer aanwezig, maar slechts voorbeelden van combinaties!